Vi har funnet norges beste konfekt. De kommer fra Trøndelag, ifra en plass som heter Selbu og er håndlagd fra fantastisk flinke damer som vet hva smak, utseende og kvalitet er.

Det er ikke enkelt å lage sjokolade i et land som Norge, og det de har fått til er intet mindre enn utrolig.  Se dette utdraget fra deres egen hjemmeside:

" Sjokoladehåndverket gjør vi med gjennomført høy kvalitet. Vi velger de aller beste råvarene og ønsker at alle våre håndlagde biter skal nytes av både øye og gane. Vi har gått fra 2 til over 100 utsalgssteder på kort tid. Vi har vunnet medalje i International Chocolate Awards 2 år på rad (2017 og 2018). Vi vant kategorien ‘Årets nyhet/produkt’ under matfestivalen i Trøndelag for vår Nordlyssjokolade og fått masse heder og omtale. Dette gjør oss stolt, men samtidig er vi takknemlige og ydmyke for at flere og flere for øynene opp for kvalitetssjokolade og vår Sjokoladefryd."

Jeg anbefaler intet mindre enn at alle prøver disse produktene når de får sjansen.... Men det er fare for å bli hektet ;-)